TOBACCO TheaterTOBACCO Theater Amsterdam

TOBACCO Theater, een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris en stoer. De liefde voor detail en historie spat van de muren af! De liefde voor detail en historie spat van alle muren af! En de keuken…die is op Michelin niveau!

Waarom zou je zwerven langs de straten

Waar het nat en koud en somber is

Waarom zou je staren in het water

Als er nog TOBACCO Theater is.


Evenementen

Een voormalige tabaksveiling omgetoverd tot een industriële theater-, vergader- en eventlocatie, met extra veel gevoel voor detail en multifunctionaliteit. Een stadsmonument waar historie en culturele commercie naadloos in elkaar overgaan en de historie iedere dag wordt bijgeschreven met een extra applaus van de gast en haar opdrachtgever. Ervaar ook de gastvrijheid van professionele vaklieden die met hun hart en ziel werken om uw event te doen slagen.

Commercie ontmoet Cultuur : C2C
De culturele sfeer van TOBACCO Theater inspireert vele commerciële bezoekers en ontvangt daarvoor hoge waarderingscijfers (9,2 in 2017). De combinatie van een fantastische keuken op Michelin niveau en personeel dat met een glimlach de bezoekers tegemoet treedt, is uniek in Amsterdam. Commercie en Cultuur ontmoeten en versterken elkaar, op een succesvolle wijze, in het TOBACCO Theater.

REFERENTIES
Wie gingen u voor.
Calvin Klein, Esquire, Super Yacht, Stryker, PWC, Young Capital, Yves Saint Laurent, Heineken Internationaal, Jacobs Douwe Egberts, Keune, Gemeente Amsterdam, Philips en Disney. Om er maar een paar te noemen. 

Events op maat.
Zo ver als uw fantasie gaat, zo flexibel zijn wij!

Wil je een digitale rondleiding? TOBACCO Theater 360 graden

Vergaderen

In dit prachtige industriële en multifunctionele theatergebouw zijn er vele mogelijkheden tot vergaderen. Van mooi intiem tot robuust grootschalig. Onze negen zalen zijn allen exclusief of als break-out room te benutten.

De combinatie van Amsterdam, theater, cultuur, industrieel, en commercieel vergaderen heeft zich de afgelopen jaren in het TOBACCO Theater bewezen als een geweldig succesnummer. De deelnemers worden uitgedaagd en verrast , het onderwerp krijgt een extra flow door de culturele omgeving en de flexibele instelling van ons team maakt iedere vergadering tot een belevenis waardoor bedrijven zoals Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Philips en Disney al meerdere malen met complimenten zijn teruggekeerd naar het TOBACCO Theater.

We verzorgen, indien gewenst, uw ontbijt, lunch, diner of aan uw eigen bar een borrel met hapjes na.

We garanderen u een exclusieve vergadering vol inspiratie en een vrije geest!

Business Events

In TOBACCO Theater is alles voorhanden om een geslaagd (internationaal) congres of symposium te organiseren in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Een ruime theaterzaal met een fantastisch noorderlicht, vele break-out rooms en alle moderne faciliteiten zijn aanwezig voor een geslaagd congres.

Een dag die volledig in het teken staat van kennis, inspiratie, ontmoeten en netwerken. Bien-venue, Herzlich Willkommen, Welcome, Van harte welkom in ons TOBACCO Theater!

Diner

De keuken is het kloppende culinaire hart van ons theater. Gelegen in de catacomben mogen we spreken van een juweeltje. Van hieruit verzorgt onze chef-kok Dennis Huwaë met zijn team fantastische lunches en diners voor vele unieke events.

Een rijk bezit!

Borrel

Met u bedrijf, afdeling of netwerk borrelen in een Theater? Er zijn verschillende ruimtes met verschillende grote, capaciteit en uitstraling. Of het in de grote theaterzaal is, in één van de wijnkelders u gasten zullen genieten van de sfeer die deze locatie heeft.

Specials

TOBACCO Theater is een veelzijdige locatie die u zal helpen met het organiseren van het evenement van A tot Z. De theater-en event organisatie van het TOBACCO Theater combineer verrassende ideeën met nieuwe technologieën om zo authentieke mogelijke ervaring te creëren. Gaat het om een productintroductie, theatervoorstelling, media-event, jubileum, theaterdiner of feestelijk event het is allemaal mogelijk. Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor u evenement, neem dan gerust contact me ons op.