Het Portiershuisje


Over Het Portiershuisje

Nu is het een bijzondere ontmoetingsplek. Het Portiershuisje is zeer geschikt voor een vergadering, presentatie, feest, training, inspirerende brainstorm, lunch, intiem diner, borrel en is daarnaast een officiële trouwlocatie! Tijdens een bijeenkomst is Het Portiershuisje echt even van u. Zij maken van uw bijeenkomst een unieke beleving.

 


 

Feest

Uw feest geven in Het Portiershuisje? Dat kan. Het Porthuisje is een unieke locatie voor de ontvangst van uw gasten. Rustige verjaardag of knalfuif het is allemaal al eens gegeven. Het Portiershuisje kan het hele evenement voor uw regelen. Wil u zelf alles organiseren, dan verzorgen zij alleen de catering. Als u daarvoor nog met een select gezelschap wilt eten dan kan dat ook. Kijk bij ‘diner’ voor de mogelijkheden.

 

Kostenindicatie

  • Locatiehuur: vanaf € 90,- per uur
  • Afkoopdrank: € 7,50 eerste uur, € 4,50 elk volgende uur
  • Personeel: afhankelijk van het aantal personen
  • Hapjes: In te vullen naar uw eigen wensen en budget

 


Locatiehuur is inclusief 1 persoon bediening. Exclusief zijn DJ + apparatuur kosten. Bel of e-mail ons en wij bieden u een geheel arrangement op maat aan.

Arrangement voorbeeld

‘Borrel’

– Gebruik van het Portiershuisje
– Bediening door familie Portier
– Onbeperkt drankjes (Hollandse bar) – 4 uur
– Borrel happen: zoals nootjes, olijven, zoutjes en onvervalste bitterballen
– Gebruik van audio apparatuur

Tot 80 personen, max 4 uur vanaf € 32,50 p.p.

 

Kom langs voor een kop koffie! Bekijk de locatie en leg uw wensen neer, dan maken wij het event / feest / bijeenkomst!

Vergadering

 ‘’Even uw eigen huisje’’. Dat is precies wat Het Portiershuisje is mocht u ervoor kiezen hier te vergaderen. Persoonlijke aandacht en in alle gemakken voorzien. Het Portiershuisje beschikt over twee ruimtes die perfect zijn ingericht om ervoor te zorgen dat u een u team er een productieve dag op na houden hebben. Onbeperkt koffie&Thee, lekkers van de bakker en als u wilt een voedzame lunch of avondbuffet. Binnen de stad, maar goed bereikbaar en veel parkeer gelegenheid.

 

Benedenverdieping

  • Per groep van 11 t/m 14 personen:        € 350,-
  • Per groep van 15 t/m 19 personen:        € 375,-

Bovenverdieping

 • Per groep t/m 10 personen:                    € 325,-


Alle vergader arrangementen zijn inclusief gebruik van beamer, flipover, onbeperkt koffie, thee en water, mint en bediening.

Business Events

Presentatie, training, workshop of cursus. Als u de deelnemers wilt verrassen met een bijzondere locatie dan lukt u dat met Het Portiershuisje. Maar belangrijker is dat Het Portiershuisje u perfect kunt assisteren bij het organiseren van deze dag of dagen. Het Portiershuisje is namelijk onderdeel van Tragaluz bedrijfstrainingen.  Daarnaast is Het Portiershuisje perfect bereikbaar en heeft uitstekende parkeer mogelijkheden. Alle ingrediënten voor een effectieve en productieve dag.

 

Benedenverdieping

  • Per groep van 11 t/m 14 personen: € 350,-
  • Per groep van 15 t/m 19 personen: € 375,-

Bovenverdieping

 • Per groep t/m 10 personen: € 325,-


Alle arrangementen zijn inclusief gebruik van beamer, flipover, onbeperkt koffie, thee en water, peppermunt en bediening.

Huwelijk

 Kies voor Het Portiershuisje als locatie voor uw belangrijkste dag. Dit unieke huisje beschikt over een trouwlicensie is ideaal voor een intieme trouw ceremonie. Voor dit soort gelegenheden is het Portiershuisje geschikt van 10 – 60 personen. Een bijzondere unieke locatie centraal gelegen voor u gasten en makkelijk bereikbaar. Wilt u uw gasten nog trakteren op een borrel, diner en/of afsluitend feest? Geen probleem! Het Portiershuisje kan faciliteren in al uw wensen en helpt u graag bij het plannen van deze speciale dag.

 

Mogelijke kosten indicatie voor 60 personen

  • Huur inclusief personeel : € 910,00
  • Luxe Hapjes: € 600,00
  • Dranken receptie : € 720,00
  • Luxe Diner: € 1440,00
  • Bijzonder Entertainment: € 975,00

———————————————————
Totaal                                                   € 5.365,-


Bovengenoemde kosten zijn een indicatie en nog niet afgesteld op uw persoonlijke wensen of budget. Bel, email of kom eens langs. Dan bieden wij u een offerte op maat aan.

Teamdagen

Het Portiershuisje is de perfecte locatie voor uw team- of afdelingsdag. De omgeving rond het Olympisch Stadion biedt genoeg ruimte voor buiten activiteiten en ontspannende pauzes. Binnen bieden de beide verdiepingen u de mogelijkheid om voldoende te variëren zodat dit een productieve, leerzame maar voornamelijk leerzame dag wordt.

 

Gehele dag (8uur), inclusief lunch of aansluitende borrel:

  • Per groep van 11 t/m 14 personen: € 800,-
  • Per groep van 15 t/m 19 personen: € 950,-

 


Alle arrangementen zijn inclusief gebruik van beamer, stationary, flipover, onbeperkt koffie, thee en water, peppermunt en bediening.

Diner

 Het is mogelijk om heerlijk te dineren in Het Portiershuisje. We werken samen met bekende catering bedrijven in Amsterdam zoals De Open Keuken of Delicieux. Samen met u is het diner perfect aan te passen naar uw wensen en budget. Door de sfeerverlichting en de fine dining aankleding zit u in Het Portiershuisje een avond in uw privé restaurant.

 

 • Walking Diner : € 30,00 per persoon
 • Uitgebreid Buffet : € 20,00 per persoon
 • Fine Dining sitting down : € 42,00 per persoon


Diner prijzen zijn exclusief drank. Mocht u onze opties aan willen passen naar uw persoonlijke wensen dan kan dat.

Borrelarrangementen en prijzen

Met uw bedrijf, afdeling of netwerk borrelen in Het Portiershuisje? Dat kan! De locatie biedt ruimte tot 80 personen voor een ontspannen borrel voor u en uw gasten. De bijzondere locatie blinkt uit in zijn unieke karakter en persoonlijke service. De middag/avond wordt geheel naar u wensen ingericht.  U gasten zullen genieten van de sfeer die deze locatie weet te creëren. Formeel of informeel maakt niet uit. Uw privé locatie, centraal gelegen in Amsterdam dichtbij Ring, openbaar vervoer en binnenstad.

 

 • Locatiehuur: vanaf € 90,00 per uur inclusief personeel
 • Drank: € 7,50 p.p. uitkoop eerste uur, daarna € 4,50 p.p. elk volgend uur
 • Hapjes: € 5,00 p.p. voor bittergarnituur / € 7,50 voor luxe hapjes


Prijzen zijn afhankelijk van het aantal aanwezigen. Mocht de borrel in combinatie zijn met een vergader- of dinerarrangement, dan passen de prijzen zich ook aan.

Specials

Het Portiershuisje is een bijzondere en veelzuidige locatie in Amsterdam-Zuid. Goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Dit unieke pand is onderdeel van Break-Out Evenementen, Tragaluz Bedrijfstrainingen, Escape Expert en werkt samen met vele locaties binnen Amsterdam waaronder het Olympisch Stadion. Dit veelzijdige bedrijf kan alle kanten op en helpt u graag bij het organiseren van uw evenement. Bent u voor uw beroep altijd opzoek naar nieuwe locaties met nieuwe mogelijkheden? E-mail of bel ons voor een afspraak en dan bespreken we de mogelijkheden.

Escaperoom The Olympic Secret. Een escaperoom in het hartje van Amsterdam Zuid, naast het Olympisch Stadion. In de bestuurskamer van het Portiershuisje ga jij samen met je team op zoek naar het geheim van de Olympische spelen 1928. Lossen jullie de raadsels en opdrachten op en ontsnappen jullie binnen 60 minuten? Komen jullie als winnaars naar buiten? Of moeten wij de deur voor jullie openmaken…