MACY’s HaarlemmermeerstationOver Macy’s

Centraal gelegen op de kruizing Amstelveenseweg en Lairessestraat ligt MACY’S Haarlemmermeerstation. Het vroegere Amsterdamse station van de Haarlemmermeerspoorlijnen en het beginpunt van de spoorlijn naar Amstelveen met als eindpunt Bovenkerk. Het gebouw werd in de jaren 1990 door de Nederlandse Spoorwegen overgedragen aan het Stadsdeel Amsterdam Oud Zuid. In 2000 heeft het gebouw een grondige opknapbeurt ondergaan en het nu een bijzondere locatie waarvan iedereen direct gecharmeerd is. De bijna 6 meter hoge barzaal, lounge en gigantische terras maakt het dé locatie voor evenementen.

 


 

Feest

MACYS Haarlemmermeerstation is de perfect locatie voor uw feest. De authentieke stijl en interieur van het pand geeft uw feest meteen een onvergetelijke indruk. ’s Avonds gaan de grote deuren open en de rode loper uit om de gasten een schitterend entree te bezorgen. En verborgen achter dit historische gebouw vindt u ook nog één van de mooiste terrassen in Amsterdam. Overdekt en geheel ter beschikking voor uw gasten. Licht, geluid en DJ apparatuur aanwezig.

 

Kostenindicatie

  • Locatiehuur: € 400,-
  • Licht&geluid + DJ apparatuur: € 125,-
  • Aankleding: € 112,50-
  • DJ: € 350,-
  • Drankafkoop: € 6,-

 


Locatiehuur is inclusief alle zalen en personeel. DJ is optioneel. Het is ook mogelijk zelf een DJ in te huren.

Vergaderen

Productief vergaderen op één van de meest bijzondere plekken van Amsterdam. Het oude gerestaureerde Haarlemmermeerstation biedt u een uw team een schitterende vergader locatie. De hoofdzaal is ideaal voor meetings en vergaderingen van 10 tot 50 personen. De twee verschillende vergaderen tarieven geven u de mogelijkheid om u meeting zo efficiënt en effectief mogelijk te plannen. Full service persoonlijke aandacht, goed bereikbaar, dicht bij het centrum en makkelijk parkeren.

 

 • Vergadertarief standaard : € 75,00 per uur
 • Vergadertarief Business : € 112,50 per uur
 • Lunch : € 15,00 per persoon


Bij beiden tarieven zijn koffie&thee, beamer en flipover inbegrepen.

Business Events

MACYS Haarlemmermeerstation heeft beschikking over een grote ruimte, overdekt terras en extra ontvangsthal. Dit geeft u de mogelijheid om uw zakelijke bijeenkomst zoals presentatie, workshop of cursus perfect in te richten. Alle apparatuur is reeds aanwezig. U kunt direct van start. Daarnaast geeft dit historische Amsterdamse pand uw evenement een extra lading. Het is uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer. In de buurt van centrum en ring. Met eigen parkeergelegenheid. Alles wat u nodig heeft, vindt u bij MACYS Haarlemmermeerstation.

 

Kostenindicatie

  • Locatiehuur 1 dagdeel (4 uur): € 400,-
  • Locatiehuur hele dag: € 800,-


Locatiehuur is inclusief personeel, onbeperkt koffie&thee en water, beamer en microfoon.

Huwelijk

Een schitterende locatie voor deze speciale dag. Tijdens de lente of zomer biedt het grote overdekte terras aan de achterkant een geweldige extra dimensie aan jullie huwelijk. Receptie, Dineren, Feest of de Ceremonie zelf. Het kan allemaal bij MACY’s. Ook deze bijzondere locatie beschikt over een trouwlicensi. Met al je gasten heerlijk dineren in de tuin en daarna de voetjes van de vloer in de hoofdzaal.

 

 

 • Locatiehuur : € 90,00 per uur
 • Drankafkoop receptie/diner : € 5,00 p.p. per uur
 • Drankafkoop feest: € 6,00 p.p. per uur
 • Diner/hapjes: Samen te stellen met onze chef naar jullie wensen en budget
 • DJ : € 450,00 per uur


Locatiehuur is inclusief personeel.

Teamdagen

MACYS Haarlemmermeerstation beschikt over veelzijdige zalen, groot overdekt terras en een geheel uitgeruste keuken. Daarnaast werken zij nauw samen met het Amsterdamse Trammuseum. Zij beheren de nog operationele originele trambaan waar de oude gerestaureerde trams nog steeds over rijden. U kunt leuke dag activiteiten combineren met brunch, borrel of diner en afsluitend een knallend feest.

 

Kostenindicatie

   • Locatiehuur 1 dagdeel (4 uur): € 400,-
   • Locatiehuur hele dag: € 800,-


Bij beiden tarieven zijn koffie&thee, beamer en flipover inbegrepen.

Diner

De schitterende oude wachtzaal van het oude Haarlemmermeerstation biedt nu een geweldige locatie voor uw private diner. Zakelijk of particulier, formeel of informeel MACYS Haarlemmermeerstation zorgt met zijn persoonlijke aanpak, onvergetelijke locatie en heerlijke eten voor een briljante avond. MACYS beschikt over eigen keuken en personeel dus u plant uw diner tot in de puntjes met uw privé chef voor die avond. Het is u avond en wij helpen graag deze tot in detail te plannen.

 • Locatiehuur : € 90,00 per uur
 • Walking Diner : € 28,50 per persoon
 • Luxe Buffet : € 25,00 per persoon
 • Fine Dining sitting down : € 32,50 per persoon
 • Drank afkoop diner: € 5,00 per persoon per uur


Boven genoemde prijzen zijn een indicatie. Onze chef stelt graag samen met u een menu samen welke geheel op uw wensen en budget is afgesteld. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal aanwezigen. Mocht het diner in combinatie zijn met een vergader – of borrel arrangement dan passen de prijzen zich ook aan. Voor een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en hulp bij de planning van uw zakelijke borrel of meeting. Email of bel ons. Even langs komen kan ook!

Borrelarrangementen en prijzen

Laat een onvergetelijke indruk achter bij de gasten van uw bedrijfs-, afdeling- of netwerk borrel. MACYS heeft het oude Haarlemmermeerstation naar inspiratie van zijn oude allure laten restaureren. Het resultaat is een schitterende zaal voor u en uw gasten. Dicht bij openbaar vervoer, snelweg en binnenstad. Perfect bereikbaar en helemaal privé voor u af te huren. Persoonlijke bediening met de heerlijkste hapjes. Gebruik van beamer, microfoon is mogelijk voor presentatie of workshop.

 • Locatiehuur: € 90,00 per uur inclusief personeel
 • Drankafkoop: € 6,00 p.p. per uur
 • Hapjes: Samen te stellen met onze chef naar uw wensen en budget.


Prijzen zijn afhankelijk van het aantal aanwezigen. Mocht de borrel in combinatie zijn met een vergader- of dinerarrangement, dan passen de prijzen zich ook aan.

Specials

MACYS Haarlemmermeerstation is een veelzijdige locatie die mogelijkheid beidt tot veel meer. Het heeft ruimte gegeven aan TV-shows, grootschalige feesten en serieuze conferenties. Hier kunt u uw pakket samenstellen zoals u wilt. Wij werken al samen met de partijen die u nodig heeft en helpen u van A tot Z. Bent u geinteresseerd naar de mogelijkheden van dit pand. Bel of e-mail ons direct voor een afspraak.