Bij StormBij Storm

Deze mooie locatie vlak aan het Buiten-Ei is bij uitstek namelijk dé ideale locatie voor het geven van een trouwfeest, een verjaardag of een zakelijke bijeenkomst. Een frisse locatie die je laat ontsnappen aan de drukte van de stad. Daarnaast verzorgen ze ook volledige arrangementen voor teambuilding, groepsuitjes en superleuke kinderfeestjes van jong tot oud. Bij Storm is alles mogelijk.


Feest

Dit pand straalt door de houten meubels veel sfeer uit, dit zorgt meteen voor een goed begin van een feest. Terwijl de bediening rondloopt met de lekkerste hapjes kunnen de heupen lekker losgemaakt worden op de dansvloer. Bij storm is volledig uitgerust met alle middelen om er een geweldig feest van te maken.

  • Locatiehuur exclusief bij Storm (400 personen): €400,00
  • Locatiehuur Loods (150 personen): €150,00
  •  Hollands dranken arrangement (2 uur): €13,50 per persoon


Wilt u tijdens het feest uw gasten blijmaken met een lekker borrelhapje? Onze keuken heeft een variatie aan borrelhapjes, snacks en luxe hapjes voor u klaarstaan, in overleg is alles mogelijk Bij Storm.

Vergadering

Heeft u behoefte aan een goed bereikbare vergaderen locatie in Amsterdam? Wanneer u uw collega’s wilt verrassen met een bijzondere locatie  is vergaderen bij Storm ook mogelijk, hiervoor is de Loods gelegen naast het restaurant geschikt. De loods op het terrein is een ideale locatie om te brainstormen of vergaderingen te houden. De 110m2  grote ruimte wordt sfeervol verwarmt door een houtkachel. Wanneer u kiest voor bij Storm is het zeker dat u er een productieve dag aan over houdt. 

 • Locatiehuur Loods: €150,00 per dagdeel??
 • Uitgebreide lunch : € 17,50 per persoon


De huur van deze Loods is inclusief beamer en flipover, ideaal voor presentaties. Daarnaast is er haardhout aanwezig om een gezellige sfeer neer te zetten in de Loods.

Diner

Bij Storm kunt u genieten aan een variatie van gerechten bereid door ons geroutineerde keukenpersoneel. Van een prive-diner voor uw gasten tot een walking diner, alles is in overleg mogelijk. Deze prijzen zijn een indicatie van de mogelijkheden. In samen spraak passen wij het arrangement perfect aan uw wensen aan.

 • BBQ
  • BBQ Economy: €19,50 per persoon
  • BBQ Surf en Turf: €23,50 per persoon
  • BBQ Carnivoor: €27,00 per persoon
  • BBQ Seafood: €30,00 per persoon


Naast een heerlijke BBQ kunt u samen met onze chef , geheel naar uw wensen en budget, een menu samenstellen voor uw gasten. De professionaliteit in service en kwaliteit van eten op een unieke locatie in Amsterdam.

Activiteiten

Naast het restaurant en de loods biedt het funpark Wind ’n Wheels sportieve activiteiten aan. Samen met je vrienden, familie of buren scheuren over het strand met de electrocross motor of de omgeving wilt verkennen doormiddel van landzeilen, bij Storm bent u aan het juiste adres. EeXparc heeft een avontuurlijk indoor en outdoor track voor jullie klaarliggen om te bestormen. Weet jij de snelste route te vinden en leid jij je motor naar de overwinning? Daarnaast organiseert eeXpac ook nog Skaties, op een elektrisch skateboard kan jij de mooie locatie verkennen. Klinkt dit voor u toch te pittig, maar wilt u wel een avontuurlijke dag hebben dan is het landzeilen ideaal. Wheels ’n Wind zorgt ervoor dat je met een lekker windje in de zeilen over het strand heen rijdt  en de locatie van een hele andere kant verkent.  Bij Storm kan voor u een op maat gemaakt arrangement samenstellen. .

 • Landzeil Experience 1,5 uur: € 32,50 per persoon (vanaf 3 personen)
 • eeXperiene X (electrocross), 2 runs tussen de 8-10 minuten, inclusief drankje: €42,00 per persoon
 • eeXperiene XL (electrocross), 2 runs tussen de 13-15 minuten met tips en tricks, inclusief drankje: €42,00 per persoon
 • Skatey rijden, eerste half uur €15,00 en per extra heat (30 minuten) €10,00 extra.

 

Recente reacties

Archief

Categorieën

 • Geen categorieën